Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Headsnatchers έρχεται σε PS4 και Switch

*
Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η Iceberg Interactive είχε ανακοινώσει στα πλαίσια του GDC διάφορους επερχόμενους τίτλους της και ένας εξ αυτών ήταν ένα μυστηριώδες party game. Όπως αποκαλύφτηκε πρόσφατα, πρόκειται για το Headsnatchers της Χιλιανής Iguanabee το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PlayStation 4 και Switch. Όπως υποδηλώνει και το όνομα του παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα αλλά και την προτροπή να κάνουν του κεφαλιού τους. Βασικός στόχος είναι η κλοπή των πλήρως παραμετροποιήσιμων κεφαλιών των υπόλοιπων παικτών, για την αύξηση της συγκομιδής βαθμών, μέσα από 25+ πίστες και 4 διαθέσιμα modes. Θα υποστηρίζεται multiplayer τόσο σε offline όσο και σε online επίπεδο για έως και τέσσερις παίκτες, ενώ η ατραξιόν για αυτούς που προτιμούν τις solo εμπειρίες, είναι αναμφίβολα το Zombie mode. Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας θα είναι διαθέσιμα 100+ κεφάλια, καθώς και ένας in-game visual editor για την δημιουργία νέων, από το μηδέν. Το Headsnatchers είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Nintendo Switch, κάποια στιγμή εντός του ερχόμενου καλοκαιριού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*